Jedno kilčo stačí!

Zdarec na firmu!

Minulý víkend jsem se jel podívat na Štít,chtěl jsem vyzkoušet nějaké dobroty na blížící se dubnové závody…

Počasí  stojí stále na prd a voda měla pouze 3,5 stupně…zvolil jsem místo na druhé straně sektoru v části „Chyť a pusť“, a jel jsem schválně až na hranu,abych zjistil, zda dokážu nalákat aspoň nějakou tu rybku…po pravdě, ani jsem s tím moc nepočítal po změření teploty vody…

Rozhodl jsem se vyzkoušet CHIMÉRU Red, která mě velice zaujala svou výraznou  vůní … a můžu fakt říct,že chlapáci na firmě dokázali udělat koule, na které by měl pomalu být i zbrojní průkaz. Jelikož jsem měl jen „jedno kilčo“, nemohl jsem se rozšoupnout a snažil jsem se rybu nalákat hlavně na montáž prakticky bez krmení. Vše jsem samozřejmě zaléval tekutou zálivkou CHIMÉRU Red  ( brzy se objeví v prodeji ) …do punčochy PVA jsem práskl jak jinak, než peletkyod Sonubaits,bez kterých k vodě ani nevyjedu.

Bohužel, montáž připravenou k použití jsem asi nevyfotil … tedy ano,ale ukážu až pozávodech. Slibuji,že po dobu závodů budu vše důkladně fotit a natáčet a pak rád zveřejním … už vás nebudu dále zatěžovat a jdeme k záběrům: podařili se celkem čtyři kapři, první tři jsem nefotil, jelikož mě jich bylo  líto je vozit z tak velké dálky. Byli to kapříci od čtyř do devíti kilek . Poslední noc se povedl krasavec, kterého jsem si vyfotit musel … o foto se samo podělím..

unspecified

Dále bych chtěl strašně moc poděkovat chlapcům na firmu,kteří opravdu udělali obrovský kus práce a vše zdokonalují pro ty naše potvůrky – chlapáci jste BORCI a díky za vše, a že můžu být v tomto týmu.

fs

Za čtrnáct dní opět jedu na zajímavou výpravu, tak se snad opět zadaří … jedu s Marťáskem,který byl se mnou a podařil se mu také jeden chuligán.

unspecifiedf

Zatím se mějte všici fajn a snad brzy ahoj Miras