Když se rybaří ve dvou

… je to krásný až romantický 😊, ale někdy i dost náročný. Už jen společně vybrat místo. Jelikož s „Miláčkem“ jezdíme společně první rok, tak se dá říct, že se oba přizpůsobujeme  a já,  tvrdohlavý beran, to musím mít vše po svém. Ale zároveň se od něj velmi ráda učím a vážím si jeho zkušeností.

Dlouho jsem sledovala, jak mu to jezdí na jeho nej Brusinku, ale můj cíl byl chytit kapra na švestku a dokud se tomu tak nestane, nezměním to…


Míra to valil na druhou stranu a já si vyhlídla místo pod nohama, bylo mi jasné, že  přes den se záběru nedočkám a tak jsem si místo prokrmila a chystala se na večer, přeci jen pobíhající děti na břehu nejde stále napomínat stylem „psssst … nebouchej … atd“. Když sluníčko zapadalo,  přišel na jeden prut boilies Famózní švestka a na druhý totéž, jen s pop up švestka na panáčka, prostě ta fialová kulička je božííí .


První jízda, ale boduje Brusinka (jak jinak), podebírám Miláčkovi nádherného Labana, foto, pusu a plave zpátky. Netrvalo dlouho a ono to přišlo … vážení je to tam … švestka jede, ale na můůůj  prut, konečně jsem se dočkala a zdolala,  no Labánka na švestku, huráááá konečně tam je 😊 obrovská radost, když se vám povede to, za čím jdete.


Druhý večer šel Miras na pokec o místo vedle a já hlídám proutky a ejhle, jízda na jeho  Brusinku, zvedám prut a začal nádherný  souboj, než se vrátil, tak kapr už na něj čekal v podběráku. Krásná zdravá ryba.


Během víkendu se podařilo zdolat 4 kapry, sumce a nějaký ten pleskáč 😊. Velké díky na firmu za boží kulky, teď přijde na řadu Banán.

Lída a Míra