Rychlý feeder

21.5. byl den, kdy jsem si chytil tohoto krasavce a byl nadšený, jak mi začíná sezóna. Bohužel jsem ale netušil, že se na větší kapry nedostanu celý následující měsíc a nezbyde mi nic jiného, než hasit absťák nahodilými vycházkami. 

Zaplať pánbůh alespoň za to. Takže v autě neustále jeden prut, batoh, podložka bla bla bla….  prostě vše na rychlovky. Znáte to 😉. 

Jediné co doplňuji je krmení. Suché metoďáky a method peletky, které u vody připravím a téměř vše ihned v koulích nastřílím do vody. Nechám si jen to, co potřebuji do krmítek. Z tohoto krmného místa následně chytám. 

A zkouším chytat na vše, co mám neustále hozené v batohu. Malé dózy Pop-upek a dumbellsek neváží téměř nic, takže proč je nebrat všechny. A taky je strašně moc potřebuji, přece 😁 …. Vždyť netuším, co jim bude zrovna dnes chutnat.

Nevím, proč to těm kaprům pokaždé tak dlouho trvá, než najdou mé místo. Copak neví, že nemám čas? Jo, celých 10 minut jsem čekal na první záběr, to je doba . 🤦‍♂️

Teď už to běží podle plánu, kapr, kapr, šupík , 3 lysci ….  a jéje, línek. Tak z toho mám velkou radost. Zelenáče mám nejraději a na této vodě jsem ho zatím nechytil. 

Tak už musím zase končit a příště se podívám zase o kousek dál. 

Ať se vám daří. 

Kamil Klepač