Report ze zahraničí

Zdravím všechny příznivce firmy Chytil!

Na začátku října jsem vyrazil s mým parťákem na oblíbené zahraniční jezero. Jelikož se ochladilo, tak jsem předpokládal, že by tato výprava mohla být, co se týče ryb, hodně výživná.

Ředitel prodeje Baďa mi připravil kvalitní krmný boilies s 50% podílem rybích mouček, kapří pelety, halibutky, tekutá játra a betainové zálivky. Tyto věci už nikdy nechybí na mých výpravách. K těmto specialitám z dílny Chytil jsem ještě dostal na zkoušku novinku 2S – Scopex/Squid.

Tentokrát jsem zvolil složitější lovné místo, které bylo plné vázek a rákosu, ale volba byla správná, protože za cca 92 hodin se nám podařilo dostat na podložku 34 kaprů a jeden krásný vousáč – sumec. Samozřejmě, jak už to tak na rybách chodí, asi 6 ryb se nám zdolat v hustém porostu nepodařilo.

Většina kaprů se pohybovala ve váhové kategorii od 9 kg do 13 kg. Neodolali 20mm kuličce Black Pantera v kombinaci s 12mm popkou švestka. Několik kaprů nám zabralo na Apače, Chiméru red a Játra GLM.

Ti největší pak takto:  16 kg na dvě 24mm kuličky novinky 2S a 21 kg lysec na dvě 20mm kuličky stálice Rambo se červená. Jako bonus jsem z vody dostal krásného koi kapra a sumce, kterému zachutnaly dvě 24mm kuličky boilí Játra GLM.

Pokud bych to měl shrnout, byl to prostě masakr, na který budu ještě dlouho v dobrém vzpomínat.

Na závěr Vám přeji, ať to všem jezdí a zase se ozvu.

 

S pozdravem Broněk Bruštík