Booster & BAND’UM víkendová paráda

Na den, jako byl  tento jsem se už dlouho těšil, od rána dřepět u vody a vše hodit za hlavu. Zachytat si bez rozdílu velikosti, ale hlavně pořádně.


Ranní teplota -3 st.C a ač se chvilkově ukázalo sluníčko, foukal studený vítr. I to byly důvody, proč jsem si s sebou vzal směs Sonubaits Super feeder, method feeder paletky 2 mm, Bait Boostery a BAND’UM  wafterky 10 mm, ale hlavně jsem si je chtěl už konečně vyzkoušet.

Chytání s malými nástrahami mám rád a kor když je můžu pořádně zatraktivnit. Voda je ještě dost studená, tak ať to rychle najdou.
Než jsem začal chytat, nastřílel jsem cca půl kila směsi promíchané s peletami na vybrané místo a jako první nahodil mrňavou Piňa coládu, řádně namočenou v boosteru –  sakra to je vůně!
Vsadil jsem na výraznost chutě a podařilo se. Rybkám to chutnalo, tak jsem po nějaké té hodince ze zvědavosti začal střídat nástrahy a boostery . Tak tohle se klukům ze Sonubaitsu opravdu povedlo.  Co nahození, to záběr. Přesně  takto jsem si dnešní chytání představoval.

Prut Tyson 11ft se ohýbal jak luk a já si to náramně užil. Mimochodem, rád bych poděkoval klukům na firmě, v současném šílenství je super, jak se starají o naši radost.

Kamil K.