Netradiční začátek sezóny

Zdar ve spolek.

Konečně jsem vyrazil na pár hodin a hned se mě povedlo zabodovat kapříkem 12,6 kg. Na začátek slušné … s mojí minimální docházkou k vodě. Bohužel vám nemůžu zatím prozradit, na jakou nástrahu přišel, protože je to výrobní tajemství, které mám k dispozici pouze já (boss kuchař) 🙂 a budu ho ještě zdokonalovat.

Řeknu jen, že přišel na boilí se žlutou plovkou na panáčka, samozřejmě vše z naší Chytilácké dílny. Třeba se tohoto zázraku jednou dočkáte i Vy. Na závěr vám ještě přidám pár fotek siamských kaprů (nej mohl mít kolem 25 kg) a mekongského sumce z Thajska, kam jsem si musel znovu zaletět se Šámou a dalšími kamarády odpočinout na 3 týdny v únoru (březnu), hned po skončení letošní výstavy For Fishing.

Z informací před odletem jsem si zjistil, že se tam chytá tak jako u nás, na boilí. A tak jsem pár kuliček SEABOMBU důkladně schoval v kufru. Ještě že mě s tou BOMBOU nevyhmátli na letišti 🙂

Závěr?  Berou na to i v Asii 🙂 A nejen kapři a sumci. Dokonce i Arapaimy gigas! Každému z nás místní domorodec zapřáhl jednu Aramapimu, ať si to zkusíme, že ji stejně nevytáhnem. Byly to ryby kolem ,,metráku“. No děkuju pěkně, ale fakt nešly vytáhnout! Šnůry po 40 minutách nevydržely, ale zážitek dobrý.

Tak zatím čus.

Chytejte a pouštějte.

Melúnek