Tak jsme mistři!!!

Potřetí se našemu Preston feeder teamu MRK.cz podařilo vyhrát nejvyšší soutěž ve feederu. A já jsem počtvrté nejlepší mezi jednotlivci. 

Děkujeme značce Preston Innovationseshopuhttps://www.sarfix.cz/ a firmě Chytil CZ / SK za dlohodobou podporu našeho týmu. 

Martin Maťák 

 

Ještě se vrátím k předešlému víkendu, k poslednímu 4. kolu LRU feeder v Mělníku. Po třetím kole se náš náskok na druhý tým zmenšil na 9 bodů.
Cíl pro poslední kolo byl jasný, udržet první pozici družstva i Martinovu mezi jednotlivci.


Já jsem v sobotním kole měl hodně pomalý rozjezd a 32 kg mi nakonec stačilo na „šestku“. Martin dělal za 2 a Zauwi za 3. Se součtem 11 jsme vedli po sobotě soutěž družstev a náskok nad Maver Moravia feeder týmem jsme zvýšili na 17 bodů.


Martin měl titul po sobotě takřka jasný – musel by skončit v sektoru poslední, aby ho někdo mohl odsunout na druhé místo. Týmově jsme si věřili, že se nám náskok podaří uhájit.
V nedělním kole se nám náskok podařilo ještě vylepšit. Moje jednička z horního forhontu, Martinova dvojka a Zauwiho pětka znamenala vítězství našeho Preston feeder teamu MRK.cz v posledním kole s náskokem 10 bodů. Navíc se Martin za 2+2 vlezl na „bednu“ – byl třetí. Chytalo se většinou do 30 metrů a pro nás ve velkém proudu  80 až 100 g krmítka. Pořádně jsme prověřili naše oblíbené navijáky od Prestonu Centris a Extremity. Výborně nám fungovaly háčky Preston N30. V neděli jsem chytal na vlasci 0.13mm velikost číslo 10. Za nedělní pomoc na břehu musím poděkovat Víťovi Ķrálovi mladšímu a staršímu.
Podívejte se na foto ze závodů. 

 

Radek Černý