Jaro na naší řece

Začíná léto, jaro je u konce a já se s vámi chci podělit o své úlovky. Start pro mne nebyl moc ideální, nemohl jsem chytit žádného většího kapra, všude moc lidí a rozkrmených míst.

 

Ale furt jsem to nezdával, během jedné noci se vše nakonec zlomilo. Chodil jsem si na jedno místo krmit 3 dny dopředu několika kuličkami boilí.

Podařilo se mi chytit prvního kapříka nad 8 kg. Pak to přišlo, druhá ryba a hned 15,30 kg, byl jsem radostí bez sebe.

Chytal jsem na 1 kuličku 20 mm Apače a Nahnilého Kraba na druhém prutu. Pak jsem si dal týden pauzu, než jsem vyrazil na další 4 denní výpravu. Klasika, 3 dny nic a poslední den ráno to píplo, povedlo se mi vytáhnout krásného mlíčáka 12,40 kg.

Poslední jarní výpravu jsem si naplánoval ( i přes deště ) zase na 4 dny, ulovil jsem pouze jednoho krásného kapříka 7 kg, byl jsem za něho rád, už se chystali do tření.

Několik nocí se mnou chytal i kamarád Lukáš, zvolil stejné nástrahy ( boilí Apač a Nahnilý Krab ), jeho nej ryby vážily 13,8 kg ( lysec) a 9,8 kg šupík.

To byly všechny naše lepší ryby, moc se těšíme, co nám přinese léto a podzim. Tímto se loučím a díky moc všem, co mě podporují, jak kámoši, tak hlavně firmě Chytil, která mě pomáhá jít si za svým snem.

Díky:) Tom