Thajsko 2020

Ahojte!
Je neděle 23. února 2020 a my (naše firma) balíme showroom v Praze na veletrhu For Fishing, já už se nemůžu dočkat pondělí – den ,,D“. Tedy odlet našeho letadla směrem Thajsko na ostrov, pro nás už dávno známý Koh Samui.


Na téměř měsíční dovolenou vyrážím jak jinak než se Šámou a Hankou. O den později už stojíme pevnýma nohama na ostrově a večer se setkáváme s přáteli Čechy a Slováky, kteří zde žijí. O pár dnů později vyrážíme na soukromé jezero si zachytat, pro tento rok jsem přibalil do kufru Chiméru RED.


Po rozhovoru a svolením majitele na sebe záběry nenechaly dlouhou čekat, jen to chtělo trochu poladit – Chiméru na,,mlaskačku“  🙂
Za pár hodin lovu jsme pochytali hlavně Mekongské sumce, Siamské kapry, piraně Pacu, Kostlína obrovského (ten byl ještě mrňous), Anténovce a Leoparní sumečky.


Nejtěžší ryba mohla mít kolem 30-ti kilo, což je dost málo. Prý zde plave ryba o váze 300 kg. Šli jsme hlavně po Arapaimě, ale ten den prostě štěstíčko nepřálo. Tak zase za rok nebo snad dřív, protože přítelkyně tam na mne čeká : )))

Všichni víme, jaká je situace a proto si vytvářejte dobrou náladu a nemyslete negativně, ať to všichni ve zdraví ustojíme.

Zdraví vás ředitel míchárny
Melúnek a přátelé