Letní dovolená vs. kaprařina

Ahoj, zasílám jeden letní pozdrav.

Léto je v plném proudu, tak jsme se rozhodli pro „klid zbraní“ v práci a dali jsme všem povinnostem na chvíli sbohem. Představa moje – ryby. Představa partnerky – pláže, drinky a opalovačka.  Ve vztazích je prý důležité umět přistoupit na kompromis, proto padlo rozhodnutí na týdenní relax „pro ni“ a týdenní relax „pro mě“.

Fany_Zuzik_HR_dovca_2017_001Ovšem realita byla taková „Víš miláčku ještě bychom mohli…“. A tak z týdenní relaxace mi zbylo jen pár dní…  Její část byla odpočinková, řekněme klasický zahraniční odpočinek. Čím více se blížila má část odpočinku, tak tu a tam moje myšlenky putovaly úplně mimo pláže a moře, což se „lejdy“ příliš nepáčilo. Ono, co si budeme, 35 st. C přes den mnoho nálady nepřidalo.  Dorazil jsem jí i vařením partiklu v 5 l hrnci na apartmánu. S bláznem kaprařem, který bude potřebovat uvařit tolik partiklu, se tam asi moc nepočítalo.

Fany_Zuzik_HR_dovca_2017_002Po příjezdu na místo zjišťujeme, že aktivita kaprů a místních rybářů odpovídala počasí. Během výpravy jsme dokonce jednou měnili místo. Obě místa pro nás byla neznámá. S sebou jsem si vzal na zalití tekutá játra a jako zásyp rybí moučka a dip Monster krab. První záběry na sebe nenechaly dlouho čekat a k roztočení cívek se zasloužila proslulá chiméra green. Rychlý začátek prvních záběrů vystřídalo mlčení příposlechů a absolutní bezvětří. A tak jsme zkoušeli vše možné a nemožné a stále nic…..nervy pracovaly mně a hlavně jí – prej „a kdybychom tak zůstali u moře…“.

Fany_Zuzik_HR_dovca_2017_003Kombinace nástrah jsem nechal na mojí polovičce.  Nejvíc fungovala Chiméra green s čokoládovou popkou a Chiméra red se squidovou popkou od Sonubaits. Na delší hody jsem si vzal žlutooranžového plyšáka.  Zuzka tentokrát na chytání rezignovala. Jmenoval jsem ji tedy odstřelovačem vzdušného prostoru – trpělivě mi plnila jednu raketku za druhou.

Fany_Zuzik_HR_dovca_2017_004I přes všechny patálie a občasné menší rozepře to byla super dovolená. Kombinace relaxu a následného rybaření byla naprosto bezchybná završená několika rybami přes 15 kg hranici.

**FANY A ZUZIK**