Jedeme jako tým …

Zdravíme spolu s bráchou na firmu!
Po dlouhé době jsme se spolu vypravili na týden k vodě ulovit nějakého velkého kapra, tentokrát jsme se domluvili, že pojedeme na úplně neznámou vodu, kde ani jeden z nás
ještě nebyl.

Taktika naše oblíbená na delší dobu = hodně krmení od partiklu až po boilie, sebou jsme si vzali koule Banana/Fish, obě Chiméry, PitBull Superfish a novinku SEABOMB.

Po příjezdu k jezeru nastala klasika od vybalení až po zmapování dna, Martin si vybral místo do zátoky z menší hloubkou kolem rákosí a já si vybral volnou vodu s podstatně větší hloubkou. Potom následoval velký zákrm a čekali jsme, co se bude odehrávat.

Počasí bylo trochu proti nám, přes den panovalo celkem velké teplo, takže aktivita ryb byla malá, ale i přes to se podařilo ulovit několik pěkných ryb.


Na velikost ryb byla lepší volba Martinova – podařilo se mu ulovit ze zátoky největší rybu s mírou rovných 100 cm a s váhou 20,15 kg a několik dalších o něco málo menších.

Já měl ryb sice víc, ale velikost byla menší, ale i tak celková spokojenost na obou stranách
protože jedeme jako tým. Podařilo se „udělat“ 35 záběrů. Nejvíc nám jezdil Banana/Fish   – dokázal přelstít hlavně ty největší ryby, jinak SEABOMB, Chiméry a Superfiška nebyly nějak pozadu, fungovaly na jedničku.

Tímto bychom chtěli poděkovat za super krmení.
Zase se ozveme Marek & Martin