Avid Carp – Ruckbag

Přátelé, kamarádi, ale nezapomínám ani na ty, co mi nemůžou přijít na jméno 😊 Jelikož mě všichni znají, jako člověka, který dost zkouší vybavení na ryby, tak bych Vám chtěl, poskytnout malý report ohledně batohu. Jedná se o batoh značky AVID CARP – Ruckbag.

44079472_1169092486588710_6378874226744492032_n

Ti, co mě znají, vědí, že já chodím na ryby od 60 minut až po 5 hodin. Na delší vycházku, jsem už dlouho nevyrazil. Z tohoto důvodu, jsem chtěl batoh, ve kterém mám vše potřebné k vodě. Přijdu si pro věci na ryby a můžu jak autem, na kole čí pěšky, jelikož vše potřebné mám v batohu na zádech a mám volné ruce. Tento batoh není nikterak veliký, ale je dost prostorný, pro věci které potřebuji. Batoh je velmi příjemný na nošení. Jeho rozměry jsou 35cm x 48cm x 25cm. Tím myslím věci potřebné pro rybolov, já jsem otesánek, tak mám v batohu svačinu včetně mojí drogy „ pepsi twist 1,5l“ a nepromokavého oblečení VASS. Pokud si nechcete pořizovat „origo“ sedačku, která se dá v pohodě zavěsit na batoh, tím zesílíme ještě více záda, tak si na batoh zavěsíte svoji stoličky jako já.


Tím Vám všem, kteří přemýšlíte o zakoupení batohu, mohu s klidným svědomím tento batoh doporučit. Poměr výkon:cena je totiž úžasný. Batoh, do kterého dám vše potřebné, jako je pouzdro s nástrahami, pouzdro s bižuterií, krabička s vyrobenými PVA „Granáty“, nepromokavé oblečení, pouzdro s návazci, svačina včetně 1,5l pití, …. Dále mám v batohu náhradní večí ( PVA, čelovka, doklady .. atd.) . Batoh dále pojme 4ks vidliček, kde mám 2ks s hlásičem a 2ks s rohatinkami.

Tím myslím, že k batohu si vezmu jen pouzdro s udicemi, kde mám podběrák a mohu vyrazit. Toto vše dá koupit jako komplet od značky AVID CAR – batoh se stoličkou, která je jako výsluha zad, a pouzdro na pruty 12“ – 3,6m délky. Za velmi příjemnou cenu. Proto jsem neváhal a objednal si tyto vychytávky pro usnadnění mého „rychlochytání“ na www.chytiljsem.cz

Ať jsme spokojeni s batohem jako já 🙂

Tibor Bugyi

ODKAZ NA PRODUKT : https://www.chytiljsem.cz/tasky–pouzdra–obaly/ruckbag-2/