Avid Carp – A – Spec Compact Cooler

Další novotinou z taškovin řady A- SPEC firmy Avid Carp je praktická termotaška COMPACT COOLER. Je to menší bratr termotašky s názvem Session Cooler System. Určení jak už velikost a název napovídá je převážně na kratší pobyty u vody, kdy chcete potraviny – či nástrahy uschovat v chladu a před sluncem.


FUNKČNÍ NEJEN Z VENČÍ

Veškeré tašky a pouzdra A – SPEC jsou velice dobře a kvalitně zpracované a u tohoto drobka to není jinak, jenže jeho výjimečnost je uschovaná uvnitř. Cooler je vyvložkován kvalitní izolační vrstvou, která díky své síle a použitým materiálům tvoří malou “pevnou” krychli. Životnost vašich potravin je takto o několik dnů prodloužena. Víko zabezpečují pevné dvojité zipy a díky EVA rukojetím se taška příjemně přenáší.

DVA V JEDNOM

Kartuše – jedna z věcí co zabírá místo a zavazí daleko užitečnějším a náchylnějším věcem v našem batohu… Firma Avid Carp to vyřešila po svém a vyrobila jako součást Cooleru pouzdro pro plynovou bombu, které se dá díky plastovým sponám všitým po obou stranách tašky snadno připnout a nezabírá více potřebné místo. Díky tomuto systému máte kartuši stále po ruce a byla to i v mém případě jedna z věcí, proč jsem si tuto termotašku pořídil.

CO SE VEJDE?

V popisku od výrobce se dočteme, že je COMPACT COOLER určený pro kratší jednodenní výpravy, ALE v mém případě si s ní vystačím i na prodloužený víkend, kdy do tašky uschovám jen opravdu potraviny, které by po dni na slunci rozkvetly. Ostatní potraviny, které nepotřebuji chladit mám uschované v tašce, kterou po vyprázdnění sroluji a uschovám.


Kdo potřebuje být na rybách mobilní, minimalizovat výbavu a má se rád, tomu musím doporučit tento kvalitní produkt!

Secifikace:

  • Taška pro příslušenství na vaření a jednodenní objem potravin
  • Ideální pro krátké vycházky, nebo přesnočky
  • Odnímatelné pouzdro na kartuš, které se připíná na vnější stranu tašky, aby kartuš nezabírala zbytečně místo uvnitř
  • Vnitřní stěny z izolačního materiálu
  • Voděodolný materiál Dura-Tech
  • Spodní strana z vodotěsného Stormshield materiálu
  • 10 mm odolné dvojité zipy
  • EVA rukojeť

    Rozměry: 40cm x 25cm x 20cm

Možnost zakoupit u nás na eshopu ZDE.

Za team Avid Carp a Chytil recenzi zpracovali Václav „Zed“ Zapletal.