Zimní zpravodaj KIWI

Ahoj Chytiláci,

omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozval, ale nebyl vůbec čas jezdit po rybách. V práci jsem nestíhal a doma jsem ani nevěděl, kde mi hlava stála. A když jsem se dostal k vodě, tak jsem byl tak hotovej, že jsem někam hodil pruty a šel spát. Takže si dokážete představit, jak to skoro pokaždé dopadlo. Nula k nule přibývala. Nakonec jsem se na to vykašlal a chrněl jsem celej podzim doma.

Ale jak začalo mrznout, zbystřil jsem, odložil některé povinnosti a omrknul svá zimní místa, nikde nikdo, značka „ideál“. Jezdil jsem jen přes den na pár hodin k Labi. A pokaždé jsem se divil, jak to šlapalo. Nebyl problém udělat i 19 záběrů! Možná se tomu divíte, ale je to tak. Kapříci od 2 do 8 kg, bylo to neskutečné, jak to bralo.

Ale furt jsem si přál kapra na sněhu a čekal jsem, až začne chumelit, nakonec jsem se dočkal a hurá k vodě. Ten den jsem se opravdu těšil a moc jsem si přál chytit kapra. Bylo mi jedno, jak bude velký, ale chtěl jsem si udělat foto na sněhu. Nakonec jsem se dočkal a na Apače jsem si mohl pochovat kapříka s nádhernou zimní barvou.

Nejsou to žádní velikáni, ale udělali mi velikou radost. Chiméra Red funguje skvěle a Apač jakbysmet, v chladné vodě to je jednička.

Budu se snažit ještě letos dostat na Labíčko a přelstít pár kaprů jakékoliv velikosti, v zimě mi udělá radost i jeden záběr za den. Ale v hloubi duše si budu přát, ať je co největší.

Zatím ahoj a přeju vám šťastný nový rok!

KIWI