Kiwiho report z podzimních vycházek

Ahoj rybáři a rybářky

naše firma má spoustu novinek, které jsou hodně zajímavé a moc se mi líbí. Nebyl bych to já, abych je neměl ve výbavě a hned je nezkusil.

Pop-up XXL 20 mm (Black Panter) mi dopřál prví a jedinou dvacítku minulé sezony. Krásný šupík v plné kondici mi dal docela zabrat. Při zdolávání mi zajel do vázky a myslel jsem si, že už bude konec. Ale štěstí stálo na mé straně a po pár minutách vyjel na volnou vodu.

Ani ne pár metrů od břehu, během zdolávačky, se mi rozjel druhý prut, kde byl nastražen krill. V tu chvíli jsem měl dva pruty v ruce a nevěděl jsem, co dřív. No co, musel jsem odložit druhý prut a rychle dostat dvacku do podběráku. I když jsem ho vzal na tvrďáka, tak tam byl během pár vteřin.

Na druhém prutu viselo něco obdobného, ale bohužel u břehu spadl a bylo po souboji. Mohl to být neskutečný „dabl“. Ale i toto je rybařina, lepší vyhrává. Rychle foto a přehodit oba pruty a čekat na další „píp“. To už se bohužel nestalo.

Další vycházky byly už v chladnějších dnech a po každé to bylo jen o jednom záběru, ale za to to byl kapr na foto. PitBull Krill, Black Panter a Apač byli v hlavních rolích mého úspěchu.

Děkuji firmě Chytil za super produkty a skvělou spolupráci.

Jsem rád že můžu být členem této firmy.
KIWI