Přema na Orlíku

Ahoj přátelé a kamarádi,

před nedávnem jsem se vypravil na týdenní výpravu na Orlík. Tuhle vodu miluju a proto nadšení z téhle výpravy bylo velké, celý natěšený přijíždím k vodě a dostávám ránu, voda byla po bouřkách zakalená jak kafe a ve vodě spoustu naplaveného bordelu. Hned mi bylo jasné, že si na téhle výpravě pořádně máknu, abych udělal nějaký výsledek.

Místo jsem si našel vcelku slušný, proto jsem zakotvil a začal rozbalovat a umísťovat pruty na určené pozice skrze ten bordel. Na jeden prut jsem nastražil boostrovanou Chiméru Red a na druhý Apač s ananasovou mrakující popkou od Cralusso. 

Záběry přicházely sporadicky a tahal jsem kapříky od 4 do 7 kg, zvolená nástraha byla správná, ale přes ten bordel bylo čím dál víc těžší chytat a proto jsem se rozhodl přestěhovat na jiný flek, kde byla o něco čistější voda. 

Na tomhle místě jsem už kdysi chytal, a proto jsem věděl, kam umístit pruty. Ryby přicházely stejně jak z prvního místa až na poslední noc, kdy mě přichází razantnější záběr a já naskakuji hned do člunu, abych rybu neztratil v plovoucím bordelu. Dobře jsem udělal,  protože se mi podařilo dostat na podložku krásného hrbáče, který udělal skvělou tečku za touhle výpravou .

Za CHYTIL team Přema