Avid Carp – A-Spec Tackle Pouches 

A-Spec Tackle Pouches 

V letošním roce přišla na světlo kaprařského světa nová řada taškoviny od firmy Avid Carp, která nese označení A-SpecTato řada tašek a pouzder je navržena tak, aby byla co nejvíce praktická pro časté používání a transport rybářského vybavení než kdy dříve. Každý produkt z této řady si žádal spoustu času v oblasti vývoje, aby vyhovoval všem potřebám moderního rybáře. Velké úsilí bylo vyvinuto na to, aby na tuto řadu produktů byly použity nejkvalitnější a nejodolnější materiály, které obstojí těžkou zkouškou času. 

V této mini recenzi bychom Vám chtěli přiblížit pouzdra A-Spec Tackle Pouch. Pouzdra se vyrábí ve třech velikostech a to Small, Medium a Large. Každé z těchto pouzder lze využít na uskladnění různého vybavení.  

Materiál, ze kterého jsou pouzdra vyrobena, nese označení Dura-tech. Jedná se o voděodolný a velice pevný materiál. Pouzdra se uzavírají pomocí odolných poměrně masivních 10mm dvoucestných zipů. V každém pouzdře jsou odnímatelné přepážky přichycené na suchy zip, velikost přihrádek je díky tomu možno upravit dle konkrétních potřeb. Na vnitřní straně pouzder je stylová avid-camo podšívka. 

Verze Small 

Tato nejmenší verze je ideální na uschování zátěží, je to defakto takový Lead Pouch. Může se do něj dát samozřejmě i jakákoliv jiná drobná bižuterie. 

Rozměry: 16cm x 10cm x 6cm 

 

Verze Medium 

Středně velká verze medium je naprosto ideální pro uschování sáčku s bižuterií, háčků a návazcových šňůrek. 

Rozměry: 15cm x 15cm x 9cm 

 

Verze Large 

Do největší verze těchto pouzder už se vlezou i větší části potřebné výbavy. Například příslušenství pro fototechniku (objektivy, blesk, powerbanka, nabíječky apod.), nebo třeba příslušenství na vaření (bomba, vařič, ešus, hrnek, kafe, konvička). Kolegové jej používají i jako organizér pro jejích dózy s nástrahami.

Rozměry: 35cm x 23cm x 10cm 

Specifikace: 

  • Voděodolný materiál Dura-Tech 
  • Plně polstrované stěny pro větší ochranu 
  • Camo podšívka 
  • 10 mm odolné dvojité zipy
  • Rukojeť 

Možnost zakoupit u nás na eshopu ZDE.

Za team Avid Carp a Chytil recenzi zpracoval Dalibor Koutný