PRVNÍ ZKUŠENOSTI S KRILL MAXEM

Ahoj,

po pár týdnech mé poslední letní akce se vydávám opět zkusit štěstí na stejnou svazovou vodu, ale s tím rozdílem, že vybírám nová lovná místa. Dostalo se mi do rukou nově připravované boilies KRILL Max a tak nezbývalo, než kuličky dát na vlasový přívěs a zjistit co novinka dokáže.

Času pro tentokrát nebylo mnoho, a tak nezbývalo nic jiného, než vše rychle vybalit a pruty dostat co nejrychleji do vody. Vsadil jsem tentokrát na 2x24mm boilies a pokoušel se přelstít nějakého většího kapra. První slunečné ráno, swinger se pomalu začíná přilepovat k prutu a já zanedlouho zdolávám prvního kapra. Před podběrákem se objevuje neskutečný klenot a až na podložce zjišťuji, co za rybu jsem s rozklepanými koleny dostal na břeh.

Nádherný 12ti kilový řádkáč, kterému v řádku chyběla jen jedna šupina. Radost byla při focení obrovská a pro mě je to za celou dobu, co rybařím, ta nejcennější ryba. Po tomto záběru, ale jako by se po kaprech slehla zem. Žádná aktivita a na okolních místech stejný scénář. Na další den jsem k rybolovu přistoupil aktivně a přesunul se na mělčí část jezera, kde se občas nějaký kapr ukázal. Nakonec se nechali dva nadějní lysci zlákat. Domů odjíždím nadmíru spokojený a přemýšlím nad tím, jaké krásné ryby mi tato voda vydala a v budoucnu snad ještě vydá.



Filip